_DSC0005 1

Anna Bugter-van Eijk

Ik ben Anna Bugter-van Eijk. Sinds augustus 2010 werkte ik samen met Esther in een vrijgevestigde praktijk te Kralingen. In maart 2011 zijn wij als zelfstandig logopedisten in de vorm van een maatschap begonnen in de gemeente Albrandswaard. Tegenwoordig hebben wij meerdere locaties. Naast Rhoon zijn wij ook gevestigd in Pendrecht (Slinge).

Tijdens mijn stages in verschillende instellingen heb ik veel ervaring opgedaan met logopedische problematiek op alle gebieden. Zo heb ik kinderen, jongeren en volwassenen behandeld die als gevolg van een ziekte, ongeval of aandoening te maken hebben gekregen met beperkingen in hun communicatief functioneren. Deze beperkingen kunnen zich uiten in de spraak, taal en/of stem. Inmiddels ben ik zelf ook moeder van een zoon en een dochter, dit heeft een positieve invloed op de omgang met de kinderen en ouders in de praktijk.

 

Opleiding:

Logopedie – Hogeschool Rotterdam

 

Logopedist sinds:

Juni 2010

 

Wekelijkse aanwezigheid:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

Specialismes en nascholingen:

  • OMFT (afwijkend mondgedrag en slikken)
  • Eet- en drinkstoornissen bij kinderen
  • Preverbaal logopedist
  • Logopedie en Downsyndroom
  • Communicatieve Taaltherapie
  • Aan de slag met Woordenschat
  • Taal
  • Articulatie

De afwisseling van de diverse werkgebieden en doelgroepen (baby’s, kinderen en volwassenen) vind ik erg leerzaam. Het werken met kinderen ervaar ik als ongedwongen, spontaan en gezellig. Variatie en creativiteit in de behandelingen is hierbij belangrijk en vraagt om de nodige flexibiliteit. Ik vind het fijn als kinderen met plezier naar logopedie komen en het niet zien als moeten. Als een kind plezier heeft, heb ik dat ook. Ik benader kinderen op een losse wijze, maar wel consequent. Naar mijn mening wordt op die manier het meeste bereikt.

Het geeft mij voldoening om zowel kinderen als volwassenen te helpen en een positieve bijdrage te kunnen leveren in hun leven. Ik geniet dan ook elke dag van mijn werk als logopediste!

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 06 44 023 111 of contact opnemen via onderstaand formulier.

Verzenden